Contactgegevens

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie, het bespreken van de mogelijkheden of het maken van een afspraak.

06-16824961              info@reventz.nl

KvK 34286066          BTW-ID NL001826794B39

Omdat ik veel met mijn gezellige gasten onderweg ben, ben ik helaas niet altijd in de gelegenheid om mijn telefoon direct te beantwoorden. Spreek gerust een bericht in of (liever nog) stuur me een mailtje, zodat ik later op een rustig moment kan reageren.


Prijs en vergoeding PGB

Spreekt mijn verhaal je wel aan en ben je benieuwd naar de prijs? Stuur me dan even een mailtje (je kunt me bereiken op info@reventz.nl) en ik laat je zsm weten wat ik voor je kan betekenen. Ik zou het erg leuk vinden om dan even in het kort te lezen wie je bent, hoe je mij gevonden hebt en wat je graag zou willen doen.

De facturatie geschied per email of desgewenst per post, gelieve de betaling binnen 14 dagen te voldoen.

Indien er gekozen wordt voor een activiteit waarvoor extra kosten worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld entreegeld, extra materialen, extra reiskosten of bij samenwerking met een andere partij*, dan zal ik deze kosten in meerdering brengen op de factuur.

Afhankelijk van de zorgvraag is het vaak mogelijk een vergoeding te ontvangen vanuit het PGB. Informeer hiervoor bij de gemeente of je zorgverzekeraar.


Werkgebied

Als indicatie van mijn werkgebied wil ik graag een straal van 30 km rondom Haarlem aanhouden. Het is ook mogelijk dat ik je thuis op kom halen en je nadien weer terug breng. Laat het me weten mocht je dit leuk vinden! Woon je verder weg dan is het ook geen probleem, wel ben ik dan genoodzaakt de extra kilometers buiten mijn werkgebied door te berekenen. Mail me gerust, dan bespreken we samen de mogelijkheden!


Extra info

Rijbewijs en eigen vervoer

Diploma Helpende Welzijn 2

Diploma SPW 3

EHBO + Het Oranje Kruis certificaat

VOG Verklaring

AGB-code

Inschrijving KVK

Huisdieren zijn in overleg ook welkom


Tot snel en warme groet,

Rianne