Prijs en vergoeding PGB/zorgverzekeraar

Spreekt mijn verhaal je wel aan en ben je benieuwd naar de prijs? Stuur me dan even een mailtje (je kunt me bereiken op info@reventz.nl) en ik laat je zsm weten wat ik voor je kan betekenen. Ik zou het erg leuk vinden om dan even in het kort te lezen wie je bent, hoe je mij gevonden hebt en wat de wensen zijn.

De facturatie geschied per email of desgewenst per post, gelieve de betaling binnen 14 dagen te voldoen.

Indien er gekozen wordt voor een activiteit waarvoor extra kosten worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld entreegeld, extra materialen, extra reiskosten of bij samenwerking met een andere partij*, dan zal ik deze kosten in meerdering brengen op de factuur tenzij anders afgeproken.

Afhankelijk van de zorgvraag is het vaak mogelijk een vergoeding te ontvangen vanuit het PGB-budget voor Individuele Begeleiding. Informeer hiervoor bij de gemeente of je zorgverzekeraar.

Voor Speltherapie is het, afhankelijk van de zwaarte van de zorgvraag, in sommige gevallen ook mogelijk een vergoeding te ontvangen vanuit het PGB-budget. Of u kunt hiervoor via de aanvullende ziektekostenverzekering vaak de therapiekosten gedeeltelijk vergoed krijgen. Een telefoontje naar uw zorgverzekeraar geeft vaak snel duidelijkheid.