Over mij ...

Ik ben Rianne Gerritsen, 37 jaar en moeder van een lieve zoon van inmiddels 15 jaar. Dol op de natuur en al het moois dat het te bieden heeft, creatief bezig zijn, dingen maken en creƫren. Gek op dieren en in het bijzonder op mijn eigen katten en kippen. Ook ben ik een hobbymatig- maar gediplomeerd imker met een eigen bijenvolk in Haarlem.

Na het behalen van mijn diploma's Helpende Welzijn 2 en SPW 3 ben ik jarenlang met veel plezier geweest werkzaam geweest in de kinderopvang. Daarna maakte ik een 'omweg' van enkele jaren door te werken als manager voor bands en functies op kantoor, maar dat bracht me niet de voldoening die ik zocht. Ik had behoefte aan persoonlijk contact en sterk het verlangen weer met mensen te werken, fysiek bezig te zijn, naar buiten te trekken en te doen waar mijn hart ligt. Na een periode van reflectie en onderzoeken waar mijn kwaliteiten liggen, werd vervolgens het idee geboren om een doorstart te maken in de zorg als mobiele individuele activiteiten begeleider.

Hierin kan ik mijn talenten kwijt, dichtbij mezelf blijven en alle dingen die ik zo fijn vindt om te doen delen met de mooie mensen die zich bij mij aanmelden.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!