"Rianne vangt 1 middag in de week onze zoon (10) met een verstandelijke beperking/ASS op en dat doet ze heel goed. Onze zoon voelde zich in korte tijd bij haar thuis (is niet bij iedereen zo) en ze voelt goed aan wat hij nodig heeft. Verder is Rianne lekker spontaan en makkelijk in de communicatie."

~ Marieke, Velsen-Zuid

"Wij hebben Rianne leren kennen als een zeer vrolijke, verantwoordelijke en prettige hulp voor onze verstandelijk gehandicapte zoon. Hij vindt het altijd een feestje als ze komt. Er worden altijd leuke dingen bedacht en gedaan en alleen omdat onze zoon uit huis gaat wonen is de zorg niet meer nodig. Maar hij zal haar zeker gaan missen!"

~ Karin en Doke, Amsterdam

"Rianne heeft onze zoon met PDD-NOS thuis ondersteund voor een periode van 3 maanden. Dat heeft ze vanaf het begin erg goed gedaan. Onze zoon kon het direct erg goed met haar vinden en ze hadden altijd een leuke tijd samen. Rianne is erg creatief en bedacht altijd iets leuks om te doen. Ze gingen een taart bakken, deden spelletjes aan tafel of gingen wanneer dat kon lekker naar buiten. De keuze voor een activiteit was ook altijd met een pedagogisch doel: om even af te koelen na een intensieve dag op school; om zelfvertrouwen te vergroten of om te leren om te gaan met teleurstellingen. Ze voelde daarbij erg goed aan wat onze zoon op dat moment nodig had."

~ Cristine en Jelmer, Aalsmeer