Wat gaan we doen?

Als het mooi weer is gaan we ergens naar toe, op pad, genieten van de natuur, wandelen (in het bos, duinen of op het strand), samen in de tuin werken of proberen een stoere activiteit uit. Of we gaan bijvoorbeeld een museum bezoeken, naar de dierentuin of bloemen plukken in een bloemenpluktuin. Ook kunnen we op bezoek gaan bij een boerderij en daar de boer helpen, misschien wel een koe melken of lekker met de geitjes knuffelen. Je eigen ideeën zijn natuurlijk het allerleukst, en anders weet ik ook genoeg leuks.

Bij slecht weer gaan we een nieuw recept uitproberen, iets lekkers bakken voor iemand die je wilt verassen of gewoon voor jezelf (wat je daarna heerlijk mee naar huis neemt), spelletjes doen, dansen of creatief iets maken (bijvoorbeeld met vondsten uit de natuur). Samen naar het tuincentrum, langs bij familie die ver weg woont of wil je gewoon gezellig koffie drinken met een luisterend oor? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Heb je zelf al een idee wat je graag wil doen? Leuk! Ik sluit me aan bij wat jij het liefste zou willen doen deze dag. Mocht je niet zoveel inspiratie hebben, ook geen probleem, want dan heb ik voldoende ideeën voor leuke activiteiten of creaties. Na de gezellige dag op stap kom je weer thuis, ontspannen en kijk je met een voldaan gevoel terug op een leuke dag.

Begeleiding in eigen (thuis)omgeving is uiteraard ook mogelijk!

Door een breed netwerk is het mogelijk om samen te werken met andere freelancers. Ieder is ervaren op een ander vakgebied. Wil je bijvoorbeeld eens surfen, yogales volgen, een mooie schapenvacht maken of behoefte hebben aan een stoelmassage?* Ik weet waar we moeten zijn!

Ieder idee is welkom, het wordt een prachtige dag.... Wat zijn jouw wensen? Stuur me een berichtje voor meer informatie en de mogelijkheden!